Palvelut

Arkkitehtoninen valaistussuunnittelu

Teemme valaistussuunnittelua sisä- ja ulkovalaistuskohteisiin niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Suunnitteluprosessimme käsittää kaikki vaiheet hankesuunnittelusta valmiin kohteen luovutukseen. Suunnittelun selkeät välietapit mahdollistavat saumattoman yhteistyön muun työryhmän kanssa, mikä on edellytyksenä laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Valotaide

Valon ja varjon leikki luo viihtyisiyyttä ja loistoa. Parhaimillaan itse valo on taidetta. Suunnittelemme valotaidetta joka herättelee kaupunkiympäristöä ja on osaltaan luomassa mielyttävää tilakokemusta.  Tarjoamme myös konsultaatio apua taiteilijoille valo aiheisten taideteosten suunnitteluun.

Valaistusalan tuotekehitys

Me työskentelemme päivittäin valaisimien kanssa ja suunnittelemme mitä erilaisempia valaistuksia. Vuosien mittaan alalta on kertynyt paljon tietotaitoa hyvistä ja huonoista ratkaisuista. Olemme valmiita auttamaan valoaiheisten ratkaisujen tuotekehityksessä ja muotoilussa.

Konsultointi ja koulutus

  • Suunnittelupakettien lisäksi tarjoamme myös pienimuotoisempaa valaistuskonsultointia.
  • Edistämme alan tietämystä valaistusluentojen muodossa.

Luminanssimittaukset

Teemme kuvantavia luminanssimittauksia LMK Mobile Advanced –kameralla. Palvelu sisältää mittausoperaation sekä mittausraportin.

(+)