fbpx

Tiimi

Arto Heiskanen

Olen työskennellyt arkkitehtuurivalaistuksen parissa jo vuodesta 2000. Toukokuussa 2013 oli aika valmis uusille haasteille. Näin syntyi WhiteNight Lighting Oy yhdessä Joonas Saarasen kanssa.

Valaistussuunnittelutyö alkoi vuonna 2000 VALOA design Oy:n palveluksessa. Työssäoloaikana saatoin opinnot loppuun Tampereen Ammattikorkeakoulussa, Taiteen ja Viestinnän puolella. Työssäni olen toiminut projektivastaavana monentyyppisissä projekteissa yksityisasunnoista kaupunkien masterplan suunnitelmiin, niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin.

Luonto ja valo ovat intohimoni ja innoittajani. Parhaiden ideoiden lisäksi viimeistellyt detaljit takaavat laadukkaan lopputuloksen.

 

Joonas Saaranen

Valaistussuunnittelun visuaalimies joka haastaa pimeyttä valon voimalla. Pohjakoulutukseltani olen teollinen muotoilija ja maisterin tutkinnon arkkitehtonisesta valaistussuunnittelusta suoritin Tukholman Teknillisessä Korkeakoulssa KTH 2009.  Työkokemusta löytyy valaisin- ja pylvässuunnittelusta aina sisä- ja ulkovalaistus projekteihin.

Suomen yötön yö ja pimeän talven suuri kontrasti hämmästyttävät edelleen vuodesta toiseen.

 

Aleksi Riihimäki

Kesällä 2018 Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut tuore tekijä valaistusalalla. Sähköisen talotekniikan koulutus TAMKista on tarjonnut hyvän pohjan valaistuksen teknisestä näkökulmasta aina fysiikan ilmiöstä valaisimien rakenteiden kautta eri ohjaustapoihin. Kouluaikana heräsi kiinnostus valoa ja valaistusta kohtaan laajemminkin ja päädyin tekemään opinnäytetyöni ihmiskeskeisestä valaistuksesta. Opinnäytetyön myötä tutustuin Artoon ja sain tilaisuuden työskennellä WhiteNight Lightingissa laajentaen osaamistani arkkitehtonisen valaistuksen puolelle ja lähestyä valoa visuaalisesta näkökulmasta.

Valo ja valaistus on kiinnostava kokonaisuus, jota voidaan hyödyntää eri tavoin. Olenkin kiinnostunut kartuttamaan osaamistani ja tietouttani valosta sen kaikista näkökulmista.

(+)