Tiimi

Arto Heiskanen

Olen työskennellyt arkkitehtuurivalaistuksen parissa jo vuodesta 2000. Toukokuussa 2013 oli aika valmis uusille haasteille. Näin syntyi WhiteNight Lighting Oy yhdessä Joonas Saarasen kanssa.

Valaistussuunnittelutyö alkoi vuonna 2000 VALOA design Oy:n palveluksessa. Työssäoloaikana saatoin opinnot loppuun Tampereen Ammattikorkeakoulussa, Taiteen ja Viestinnän puolella. Työssäni olen toiminut projektivastaavana monentyyppisissä projekteissa yksityisasunnoista kaupunkien masterplan suunnitelmiin, niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin.

Luonto ja valo ovat intohimoni ja innoittajani. Parhaiden ideoiden lisäksi viimeistellyt detaljit takaavat laadukkaan lopputuloksen.

 

Joonas Saaranen

Valaistussuunnittelun visuaalimies joka haastaa pimeyttä valon voimalla. Pohjakoulutukseltani olen teollinen muotoilija ja maisterin tutkinnon arkkitehtonisesta valaistussuunnittelusta suoritin Tukholman Teknillisessä Korkeakoulssa KTH 2009.  Työkokemusta löytyy valaisin- ja pylvässuunnittelusta aina sisä- ja ulkovalaistus projekteihin.

Suomen yötön yö ja pimeän talven suuri kontrasti hämmästyttävät edelleen vuodesta toiseen.

 

(+)